korrekturlæsning jobansøgning

Mangler du hjælp til din jobsøgning?

Coverletter har siden 2014 hjulpet utallige danskere med at udarbejde skræddersyede ansøgninger og professionelle CV. Vi sætter en ære i at beholde netop din personlige stil i ansøgningen, og vi tilbyder vores ydelser til favorable og konkurrencedygtige priser. 
Coverletter har solid erfaring indenfor rekrutteringsbranchen, og vi ved, hvad der skal til for at skrive en god og personlig ansøgning. Vi bruger den tid, der skal til, og vi udarbejder altid personlige ansøgninger. Det vil altså sige, at der ikke er nogen skabelon, vi kan følge, og vi sender aldrig den samme ansøgning ud til flere kunder. 

Vi ser gerne, at du sender os en af dine tidligere ansøgninger, og hvis du ønsker at søge en specifik stilling, da må du gerne medsende et link til stillingen. 

Coverletter tilbyder også korrekturlæsning af din nuværende ansøgning. Her retter vi for grammatiske fejl, og du får således en helt fejlfri ansøgning at kunne sende ud til potentielle arbejdsgivere. 

Ligeledes kan du få lavet ansøgninger og CV på engelsk til de stillinger, der kræver dette.
Vi laver både oversættelse af din egen ansøgning, men vi tilbyder også at lave dem fra bunden. Til engelske ansøgninger og CV anvender vi en professionel oversætter.