Hvordan bliver man valgt ud blandt 1300 ansøgere?

33 årige Ida fra København blev kaldt ind blandt 1300 ansøgere i udtagelses processen til hendes drømmestilling.

Hvad skal man gøre for at skille sig ud?

Den 22 juli 2017 tager Ida fat i det danske konsulentfirma Coverletter.dk, der har specialiseret sig i hjælp til jobsøgning. Hun er lige vendt hjem fra flere år i udlandet og har et bjerg af erhvervserfaring i bagagen. Som en stor del af danske jobsøgende har hun sendt mange jobansøgninger afsted uden at få det mindste feedback. Derfor har hun nu valgt at søge professionel hjælp, da hun har udset sig drømmejobbet hos Udenrigsministeriet.

En kold oktober dag modtager Coverletter.dk en tilbagemelding, der varmer på hele kontoret.

 jobansøgninger

Ida

Citat

”Jeg er blevet kaldt ind blandt 1300 ansøgere i første runde af deres udtagelses proces. Jeres hjælp fik min ansøgning igennem ud af så mange! Jeg har nu anbefalet jer til Københavns Kommune”

Dette er blot en af de mange solstråle historier, der dumper ind i mailboksen hos Coverletter.dk, ejer Katharina Andersen fortæller.

 jobsøgende

Katharina

Citat

”Vi hører ofte fra de jobsøgende, vi hjælper, at de er kørt trætte i deres søgen efter arbejde. Og at deres jobcenter eller a-kasse ikke kan yde den professionelle hjælp, der er behov for. Det er sørgelige informationer, men vi er glade for, at vi kan hjælpe ”de glemte” i systemet” 

De seneste tal fra Danmark Statistik viser, at der 117.800 bruttoledige i Danmark; det vil sige en ledighedsprocent på 4,4 pct. Hvis du er kvinde mellem 25-29 år og bor på Fyn, vil sandsynligheden være størst for, at du er uden job i øjeblikket.

Skal vi også hjælpe dig?