FAQ

Hvad er Coverletter?

Coverletter er et uafhængigt firma, der tilbyder at udarbejde ansøgninger og CV. Vi tilbyder ligeledes at hjælpe med tekstproduktioner og/eller pressemateriale. 

Hvordan foregår betaling?

Betaling foregår enten via Mobilepay eller via bankoverførsel. Har du en virksomhed, sender vi også gerne en faktura ud. (En eventuel faktura bliver pålagt moms.) Vi vil gerne holde vores priser så lave som muligt, og derfor forsøger vi at minimere udgifter til kortbetaling mv.
Skriv gerne dit fulde navn i din overførsel. Når vi har modtaget din betaling, får du en bekræftelse på mail, og så påbegynder vi arbejdet. 

Hvordan laver I min ansøgning?

Vi har ingen standardskabeloner, og vi udarbejder hver enkelt ansøgning ud fra dine personlige oplysninger. Derfor ser vi gerne, at du sender din seneste ansøgning med, når du bestiller, og så sørger vi for at lave de rette sætningskonstruktioner, tjekke for grammatisk korrekthed, og så tilføjer vi gerne sproglige elementer, vi mener vil gavne netop din ansøgning. 
Skal ansøgningen bruges til et specifikt job, da må du meget gerne sende et link til stillingen. Så vil vi skræddersy din ansøgning til netop dette job.

Hvad med mit CV?

Vi tilbyder at udarbejde profesionelle CV for et mindre honorar. Du må meget gerne sende dit tidligere CV, samt et billede du gerne vil have, vi anvender på dit nye CV. Vi anvender et betalingsprogram til formålet, og vi har flere forskellige designs. Bemærk, at dit nye CV er målrettet en specifik stilling. Ønsker du at rette dit CV efterfølgende, kan du tilkøbe vores CV+ produkt. Læs mere omkring betydningen af et godt CV her: Curriculum vitæ.

Hvad koster det?

Vi mener selv, at vi har markedets bedste priser. Da vi ikke bruger unødvendige midler på dyre reklamer og overbetalte sælgere, men lever af tilfredse kunder, kan vi tilbyde dig den lavest mulige pris for denne type service. Finder du det billigere andre steder, matcher vi selvfølgelig denne pris. Du kan se hele vores prisliste her: Priser.

Afholder i fysiske møder?

Coverletter er en 100% online baseret virksomhed, der har konsulenter tilknyttet flere steder i landet. Vi tilbyder landets bedste priser, og det kan vi kun gøre ved at have alt kommunikation online - det vil sige via telefon, mail og chat. Ligeledes er det vores erfaring, at processen på denne måde bliver mindre besværlig og en mere fejlfri oplevelse for dig som kunde.

1 kommentar(er)

Er der andre ting, du ønsker svar på, så klik her?

2024.03.22 Skrevet af Redin Martin
Hej,

Jeg skal bruge en ansøgning i dag, da ansøgningsfristen er i dag. :)

Kan i nå det?

Mvh Martin