Katharina Andersen

Konsulent & Journalist

Udover at være konsulent hos Coverletter.dk er jeg journalist fra DMJX i Aarhus. Jeg har primært arbejdet med skriftlige medier - senest for en større dansk avis. 

Jeg har desuden en bred erfaring fra rekrutteringsbranchen, hvor jeg har afholdt jobsamtaler og screenet ansøgere til diverse stillinger. Senest har jeg haft en stilling som HR-konsulent hos et mindre firma i København. Jeg formår at udarbejde en skarp ansøgning og et professionelt CV, og jeg ved, hvad der skal til for at lande i den 'gode' bunke af ansøgere.

 


 

Lene Andersen

Konsulent & Sagsbehandler i A-kasse

Til dagligt arbejder jeg som sagsbehandler i en a-kasse i Aarhus. Jeg har styr på arbejdsmarkedslovgivningen, og jeg kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til jobsøgning og regler vedrørende dagpenge og/eller kontanthjælp.

Jeg kan rådgive i forhold til jobsøgningsplaner, og så kan jeg fungere som en second opinion på eventuelle afgørelser. 

 

Jesper Laier

Konsulent & Administrationsansvarlig 

Jeg arbejder fuldtid hos Coverletter.dk og er firmaets altmuligmand. 

Derudover har jeg en bred administrationserfaring, og jeg har beskæftiget mig med alt mellem himmel og jord i flere forskellige brancher. De seneste år har jeg været selvstændig og arbejdet med nogle af de største og mest prominente virksomheder i Danmark. Jeg forstår jobsøgningsprocessen og har øje for det, der virker, og jeg ved, hvad der skal til for at skaffe dig en jobsamtale.

Skal dit billede være her?

 

Er du skarp til at skrive jobansøgninger? 

Hos Coverletter.dk har vi travlt, og derfor mangler vi en freelancer, der kan hjælpe med at skrive fængende og unikke jobansøgninger, der hjælper vores kunder til samtale. 

Vores opgaver spænder vidt, og engelske opgaver kan forekomme, hvis man ønsker det. 

Send gerne en besked, hvis du er interesseret. Løn pr. opgave. 

info@coverletter.dk

OBS: Det er et must, at du kan sætte komma og læse korrektur på egne opgaver.

Læs nyheder om Coverletter.dk her...