Kan du trylle med ord, og kunne du tænke dig at hjælpe jobansøgere med at komme til jobsamtale? Så skal du være med i Coverletter.dk.

Vi skriver dagligt ansøgninger og CV for jobsøgende, der gerne vil have professionel hjælp til deres materiale. Og vi har travlt! Derfor leder vi efter en yderst sprogkyndig deltidsmedarbejder, der kan hjælpe os med en del af opgaverne mod en attraktiv løn pr. opgave. 

Søg hos Coverletter.dk, hvis:

Du er sprogligt stærk

Formår at få udarbejdet tekst på relativt kort tid

Har interesse for jobsøgning/beskæftigelsesområdet 

Kan rette korrektur

Er stabil i forhold til deadlines

Hvem er du?

Du er måske dansk eller retorikstuderende, alternativt studerende indenfor kommunikation, og du formår hurtigt at sætte dig ind i, hvilken type stilling jobansøgeren skal søge. På baggrund af relevant information formår du at skabe en fejlfri jobansøgning, som matcher kundens kompetencer til jobbeskrivelsen. 

Hvad vi kan tilbyde dig?

Vi forventer, at du kan arbejde ca. 5 timer ugentligt (svarende til 5 ansøgninger pr. uge), og så forventer vi, at du selv kan læse korrektur på dit materiale. Til gengæld får du en attraktiv løn pr. opgave, relevant sparring med vores konsulenter og muligheden for at skrive en vækstvirksomhed på dit CV. 

Coverletter.dk har eksisteret siden 2014, og vi har mere travlt end nogensinde. Vi udarbejder jobansøgninger og CV, og så tilbyder vi tekstproduktion.

Vi består af tre medarbejdere for nuværende, men vi har brug for flere hænder.

Har du spørgsmål? Vores konsulent Jesper sidder klar til at svare på +45 71995223

Send os en ansøgning på info@coverletter.dk. Skriv gerne ’Job hos Coverletter’ i emnefeltet.

En hund til jobansøgninger og CV