Vil du hjælpe folk i arbejde?

Er du også en af dem, som synes, det er spændende at skrive jobansøgninger? Har du finurlige ideer og evnen til at matche kandidat og stilling? Så er du måske Coverletters nye freelance medarbejder!

Hvem er du?

Måske har du erfaring med journalistisk, tekstproduktion eller lignende, eller måske har du bare evnen til at skrive og lysten til at gøre dig umage hver eneste gang. For det er det, vi leder efter.
Du formår at sætte dig ind i, hvilken kandidat du har med at gøre, og du er grundig, når du læser, hvilken stilling, han/hun ønsker at søge. Samtidig synes du, det er sjovt og udfordrende at skrive unikke jobansøgninger, og du ønsker, ligesom os, at gøre en forskel og hjælpe vores kunder i job. 

Vi lever af at udarbejde jobansøgninger og CV

Og det er der brug for. Coverletter har eksisteret siden 2014, og vi har efterhånden hjulpet mange i job. Det ønsker vi at blive ved med, og derfor søger vi nu en ekstra freelance-medarbejder, som kan hjælpe os, når der er brug for det.
Vi har travlt, men vi skal samtidig tage os al den tid, der er brug for, når vi skriver, for jobansøgningen skal være individuel hver gang.
Vi består lige nu af tre medarbejdere. To konsulenter og en administrativ medarbejder og så vil du indgå som fast freelance-medarbejder.
Har du flair for engelsk, er det en fordel, da vi også har engelsksprogede opgaver. 

Hvad vi kan tilbyde dig?

Vil du gerne være ”herre i eget hus” og selv kunne strukturere din arbejdsdag, så giver vi dig muligheden for dette. Vi tilbyder attraktiv honorering efter dine kvalifikationer, mulighed for at blive en del af en iværksætter kultur, hvor dine visioner og ideer bliver hørt, plads til familie/- og ferieliv; du bestemmer selv, hvor mange opgaver du vil tage på dig. Du kan derudover arbejde, hvorfra i landet du ønsker. Jobbet kan om muligt udvikle sig til en fuldtidsstilling, hvis ønskes i løbet af 2018.

Nu giver det for alvor mening at sende en jobansøgning; Så send os endelig et bud på, hvorfor du skal være en del af holdet. Vi glæder os sådan til at byde dig velkommen hos Team Coverletter.

Send din ansøgning og eventuelt dit CV til info@coverletter.dk.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Deadline: 31/10/2017

En hund til jobansøgninger og CV