Nu skal Københavnerne i arbejde!

Ifølge de nyeste ledighedstal fra Danmarks Statistik ligger kommunerne Ishøj, Albertslund, Brøndby, Høje-Taastrup og København alle sammen i top 10, når det gælder bruttoledigheden.

Kigger man på landsgennemsnittet lå bruttoledigheden i marts 2017 på 4,3 procent af arbejdsstyrken. Dette er noget lavere end ovenstående kommuner, som alle ligger 1 til 3 procent højere end gennemsnittet med Ishøj kommune med den højeste ledighed på hele 7,4 procent.

- Med ledighedstal på dette niveau kan man tydeligt se, at den offentlige indsats gennem jobcenter og a-kasse bare ikke altid er nok. Vi har igennem de sidste tre år hørt fra vores klienter, at de simpelthen ikke føler sig set og hørt af deres a-kasse eller jobcenter. Der er ingen tvivl om, at fagligheden er stor i a-kasserne, men lige med hensyn til optimering af jobansøgninger og CV mangler der kompetencer i stor stil, siger konsulent Katharina Andersen, Coverletter.dk.

Aarhusianerne har fået hjælp i stor stil - nu er turen kommet til Københavnerne
Efter tre år med base i Aarhus og mere end 500 tilfredse klienter åbner tekstproduktions virksomheden med speciale i hjælp til jobsøgning ”Coverletter.dk” nu endnu en base, denne gang i Ørestad, København. Både private og virksomheder har nydt godt af Coverletters service og skarpe priser.

- Vi har hjulpet alt fra institutioner og virksomheder, til den enlige, arbejdsløse mor, der står til at miste sine dagpenge. Intet job er for stort eller småt til os, vi lever af tilfredse og glade kunder og får dagligt tilbagemeldinger fra klienter, der enten er kommet til jobsamtale eller fået tilbudt et job på grund af vores hjælp. Disse positive tilbagemeldinger er den bedste del af jobbet, siger Katharina Andersen og fortsætter:

- Det er helt afgørende for os at tilbyde hver en klient en personlig og tilpasset service, om det er direktøren eller pædagoen vi hjælper. Det udfordrene ved hverdagen hos os er, at vi aldrig ved, hvem og hvordan vi skal hjælpe folk når, vi møder på arbejde. Dette holder os skarpe og fuld fokuserede på hvert enkelt individ, vi hjælper, siger Katharina Andersen.

En jobsøgningproces er ligesom et diamant
Hos Coverletter er hovedfilosofien, at man behandler hver en henvendelse som en usleben diamant, som man så kan forme og slibe, så den bliver den bedste udgave af sig selv. Der findes ikke to diamanter i hele verden, som er ens. Men selvom man mener, man har lavet verdens flotteste diamant, er det stadivæk en lang og hård process at få den ”solgt”. Coverletter kan udforme din jobansøgning og dit CV, så det hele står skrapt og skiller sig ud i mængden.

1 kommentar(er)

Har du en kommentar?

2020.02.17 Skrevet af 02N040WEIJBR www.yandex.ru
02N040WEIJBR www.yandex.ru