Vil du optimere dine tekster, eller fx have udarbejdet et professionelt stillingsopslag - Måske endda en helt ny hjemmeside?

Coverletter tilbyder at rette/udarbejde hjemmesider, udarbejde pressemateriale eller andet tekstarbejde. Vi har en solid erfaring indenfor området, og vi har især beskæftiget os med tekstproduktioner for iværksættere og startups. 

Vi tilbyder også at håndtere det pressemæssige i din virksomhed. Det kan f.eks. være at udsende pressemeddelelser på fast ugentlig eller månedlig basis eller at lave nyheder ud fra virksomhedens materiale.

Vi har bred erfaring indenfor journalistik, og vi hjælper gerne med at vinkle en historie for dig eller din virksomhed.

Coverletter tilbyder at udarbejde eller rette dine tekster, hvad enten det er til hjemmeside eller anden brug. Vi har især erfaring indenfor iværksættermiljøet, hvor vi har hjulpet flere virksomheder med at optimere tekster og lignende til opstart af ny virksomhed. 
Vi udarbejder desuden også SEO-tekster, og vi tilbyder altid en konkurrencedygtig pris på vores arbejde. Skal du have lavet et jobopslag til din virksomhed, assisterer vi også gerne med dette.

Vi har blandt andet hjulpet institutioner og virksomheder som Munus, Flora DDanmarks Tekniske Universitet (DTU), Standby.dk og flere andre. 

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtigende tilbud på tekstproduktioner, eller en konkurrencedygtig pris på dit næste stillingsopslag.

Kontakt os med det samme!